Rakennuspetäjä Oy on aloittanut toimintansa vuonna 1988 ja toimii pääkaupunkiseudulla uudis- ja korjausrakentajana. Rakennuspetäjä Oy on yksityinen ja itsenäinen PK-yritys, joka on yrityksen toimivan johdon omistuksessa.

Suurin osa Rakennuspetäjä Oy:n tuotannosta on urakkamuotoista uudisrakentamista, joka koostuu pääasiassa kerros- ja rivitaloasuinrakennuksista sekä palvelutaloista. Osa asuntotuotannosta on toteutettu perustajaurakointina. Valmistuneita asuntoja on tällä hetkellä  4884. Lisäksi olemme suorittaneet tuotanto- ja toimitilasaneerauksia sekä toimitilojen uudisrakentamista.

Rakennuspetäjä Oy:n asiakkaita ovat lähinnä pääkaupunkiseudun kunnat ja muut yleishyödylliset rakennuttajat, säätiöt, kiinteistö- ja asunto-osakeyhtiöt sekä yritykset. Palvelemme myös yksityisiä asunnontarvitsijoita perustajaurakoitsijana.

Yrityksen laadunhallinta perustuu omaan, Rakennuspetäjä Oy:lle kehitettyyn laadunvalvontajärjestelmään. Yritys on pätevyysluokiteltu RALA ry:n (Rakentamisen laatu ry) toimesta. Rakennuspetäjä Oy on Rakennusteollisuus RT ry:n jäsenyritys. Henkilöstön määrä on yhteensä n. 35 työntekijää ja toimihenkilöä. Yhteystietomme löydät täältä. Rakennuspetäjä Oy:n tietosuojapolitiikka.

luotettava-kumppani-web-medium  RTn_jasenyritys_RGB_C rala_patevyys_web