Rakennuspetäjä Oy voitti urakkakilpailun

Rakennuspetäjä Oy voitti 10.1.2017 urakkakilpailun Espoon Asunnot Oy / Niittysillankulma 1 nimisestä kohteesta. Kohde sijaitsee Niittykummun tulevan metroaseman läheisyydessä. Rakennuttajana on Espoon Asunnot Oy. Kohteeseen tulee 114 vuokra-asuntoa ja pysäköintihalli.

Projektityö työmaaperehdyttämisestä

Metropolia AMK opiskelijat Anton Vanonen ja Saku Suviranta tekevät Rakennuspetäjä Oy:lle projektityön aiheesta: ”Työmaaperehdyttämisen menetelmien kehittäminen”. Projektityön tulosten perusteella työmaiden perehdyttämisprosessia pyritään saamaan selkeämmäksi ja vähemmän työnjohdon resursseja vaativaksi.

Rakennuspetäjä Oy voitti urakkakilpailun

Rakennuspetäjä Oy voitti 15.8.2016 urakkakilpailun Espoon Asunnot Oy / Tyyrpuuri 6-nimisestä kohteesta. Kohde sijaitsee Espoon uudella rakenteilla olevalla asuinalueella Saunalahdessa. Rakennuttajana on Espoon Asunnot Oy. Kohteeseen tulee 88 vuokra-asuntoa.

Rakennuspetäjä Oy voitti urakkakilpailun

Rakennuspetäjä Oy voitti 23.6.2016 urakkakilpailusta As. Oy Espoon Magneettikatu 5-nimisen kohteen. Kohde sijaitsee Espoon uudella rakenteilla olevalla asuinalueella Saunalahdessa. Rakennuttajana on VVO Kodit Oy. Kohteeseen tulee 29 Lumo vuokra-asuntoa.

Uudet nettisivumme

Vanhat nettisivumme saivat uuden ilmeen ja kokivat varsinaisen muodonmuutoksen. Sivut on nyt rakennettu huomioimaan erilaiset päätelaitteet. Ne on rakennettu selkeän ja yksinkertaistetun rakenteen ympärille.  Kuvamaailmaa on raikastettu ja toivottavasti pidät uudistuksesta.

Mikäli jotain parannettavaa tai haluat antaa sivustosta palautetta, ole meihin yhteydessä.